Manta online

Työväenopisto ja uimahallit ovat toistaiseksi kiinni. Yle välittää Vapaavuoren tiedotustilaisuuden suorana klo Lähetystä voi seurata jutun pääkuvaa klikkaamalla. Ihmisten lisääntyneen tiedontarpeen vuoksi Yle Uutiset tekee tällä viikolla joka arkipäivä erikoislähetyksen koronaviruksesta. Ylen erikoislähetys kertoo tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta meillä ja maailmalla arkisin TV1:ssä ja Areenassa kello Erikoislähetys täydentää normaalia uutis- ja ajankohtaistarjontaa ja kokoaa iltapäivisin yhteen tärkeimmät ajantasaiset tiedot selkeässä paketissa, sanoo Ylen uutis- ja ajankohtaistoimituksen päätoimittaja Riikka Räisänen.

TV1:llä erikoislähetys ei näy tiistaina, jolloin eduskunnassa käsitellään välikysymystä samoihin aikoihin. Tilanteen mukaan erikoislähetyksiä voi olla myös muulloin ja lähetyksen kesto voi pidentyä.

Esimerkiksi tänään lähetys todennäköisesti venyy hallituksen tiedotustilaisuuden nainen etsii miestä play de inglesh Varsinais-Suomi. Tilaisuus alkaa kello Erikoislähetys on katsottavissa myös viitottuna TV1:ssä. Haluamme varmistaa, että ihmisten huoliin ja kysymyksiin vastataan ja että suomalaiset voivat toimia varmistetun tiedon varassa, Räisänen sanoo.

Halutessasi voit myös tilata Ylen uutiskirjeen, johon kerätään joka aamu kaikki tuorein ja oleellinen tieto koronatilanteesta. Kirjeen voi tilata osoitteesta yle. Myös yle. Lue aiheesta lisää:. Uusimmat tiedot koronaviruksesta: Suomessa nainen etsii miestä play de inglesh Varsinais-Suomi tartuntaa, EU-johtajilla hätäkokous, hallitus kertoo lisätoimista klo Miten media on pärjännyt koronavirus-uutisoinnissa? Suomen hiihtokeskusyhdistys on päivittänyt suosituksensa koronaviruksen vuoksi.

Viimeisimmät artikkelit

Yhdistys toivoo, että esimerkiksi hisseihin menevät kerrallaan vain saman perheen jäsenet tai saman seurueen jäsenet. Suomen hiihtokeskusyhdistyksen suosituksen mukaan laskettelulaseja ei vuokrata maanantaista lähtien asiakkaille.

Vuokraamon kypärät ja sauvat käsitellään desinfiointiaineella käytön jälkeen. Henkilökuntaa yhdistys ohjeistaa korostetusta hygieniasta.

Nainen etsii miestä Länsi- ja Keski-Suomi Sinäkö se oot? - Juttuseuraa heti

Laitteiden näppäimistöt ja muut työvälineet suositellaan puhdistettavaksi säännöllisesti. Asiakaspaikkojen määrää rinneravintoloissa vähennetään tarvittaessa ja linjastoruokailut pyritään minimoimaan.

Skibusseihin kerralla otettavien asiakkaiden määrää vähennetään. Hiihtokeskusyhdistys kehottaa ihmisiä pysymään pois rinteistä, jos vointi on huono. Hiihtokeskus tarvittaessa rajoittaa myytävien hissilippujen määrää ruuhkien välttämiseksi. Uusista tiukennuksista muun muassa hissikäytäntöihin kerrottiin sunnuntaina. Perjantaina hiihtokeskuksista kerrottiin, nainen etsii miestä play de inglesh Varsinais-Suomi toiminta jatkuu normaalisti.

Näin haluamme mahdollistaa edelleen turvallisen liikkumisen ulkoilmassa, sanoo Suomen hiihtokeskusyhdistyksen toiminnanjohtaja Harri Lindfors. Esimerkiksi Ruka otti yhdistyksen suosituksia käyttöön maanantaina. Sama koskee tuolihissejä, kertoo Rukakeskuksen toimitusjohtaja Ville Aho.

Suuremmat kilpailut ja yleisötapahtumat hiihtokeskuksissa perutaan toistaiseksi. Tarvittaessa myös ravintolat, kahvilat, välinevuokraamot ja muut julkiset tilat suljetaan.

Login to BatWeb

Mikäli viranomaiset sulkevat hiihtokeskuksen, niin käyttämättä jääneiden hissilippujen ja vuokravälineiden osuus ostosta palautetaan asiakkaille, hiihtokeskusyhdistyksestä kerrotaan. Kausikortteja hyvitykset eivät tässä vaiheessa kautta nainen etsii miestä play de inglesh Varsinais-Suomi koske. Tamperelaisen Ville Ilvosen tyttären kommentti avasi silmät. Yläkoulussa Tampereen keskustassa opiskeleva tytär sanoi, ettei kaikilla ole kotona yhtään tietokonetta.

Jo viime viikolla alkoi näyttää siltä, että oppilaat voivat siirtyä etäopiskeluun koronaviruksen takia jossain vaiheessa. Ilvonen on tehnyt koko ikänsä työtä tietokoneiden kanssa ja tyttären kommentti hätkähdytti. Hän ei halua, että kenenkään opiskelu on tietokoneen puuttumisesta kiinni.

Ilvonen kirjoitti LinkedIniin, että hän voi toimittaa Pirkanmaalla karanteenissa oleville nuorille ja lapsille toimivia, käytettyjä tietokoneita ilman kustannuksia. Viesti keräsi nopeasti 1 tykkäystä. Ville Ilvosen oma työnantaja Forciot ja muutama muu it-yritys tarjosivat apua.

Viikonloppuna Tampereella kerrottiinettä Tampereen kaupungin peruskoulujen yläluokat ja lukiot siirtyvät maanantaina etäopiskeluun. Tampereella lukiolaisilla etäopetus jatkuu ainakin neljännen jakson loppuun eli 2. Ville Ilvonen odottaa maanantaina kouluilta tietoa, montako konetta tarvitaan. Rehtorien avunpyyntöjen mukaan jo yhden koulun oppilaille voidaan tarvita 20—30 tietokonetta. Moni suomalainen nuori on siis ilman tietokonetta.

Uskon, että saamme kasaan kymmeniä ellei satoja tietokoneita. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Ville Ilvonen kerää tietokoneita nuorille. Aiemmin hän lahjoitti edellisen työnantajansa kanssa kymmeniä koneita Nokian seudulle. Lahjoitustyö vie aikaa. Ville Ilvonen tekee vapaaehtoistyötä osittain työpäivän lomassa, mutta myös iltaisin. Toivottavasti Tampereen kaupungilta löytyisi apua koordinoimaan tietokoneita tarvitseville. Toki odotellessa toimitan koneet suoraan kuten lupasinkin.

Myös kauppa-apua tarjoaa sosiaalisessa mediassa moni. Esimerkiksi Korona Kauppa-apu-ryhmässä Facebookissa on yli 2 jäsentä. Tarkoitus on tarjota kaupassakäyntiapua heille, jotka ovat nyt neljän seinän sisällä, eli joko kuuluvat riskiryhmään, ovat sairaina tai eivät muutoin pääse itse käymään kaupassa.

Myös Nappi Nainen etsii miestä play de inglesh Varsinais-Suomi tarjoaa korona-apua. Nappi Naapuri on naapurustojen sosiaalinen media. Apua antavia ryhmiä on syntynyt eri kuntiin pääkaupunkiseutua myöten. Esimerkiksi Heinolalaiset heinolaisten tukena tarjoaa apua viruskauden ajaksi. Heinolan ryhmä perustettiin lauantaina ja siihen on liittynyt jo yli ihmistä. Sari Hokkanen on Heinolan ryhmän perustaja.

Ajattelin, että muilla on sama huoli. Lahden keskustassa puolestaan toimii naapuriapu, jossa tarjotaan apua kaupassakäyntiin tai autokyytejä.

Myös yksittäiset ihmiset tarjoavat apuaan kauppa-asioissa. Porilainen Pasi Paunu jutteli perjantaina naapurinsa kanssa, kuinka riskiryhmään kuuluvalle koronavirus voi olla kohtalokas. Paunu asuu isossa kerrostalossa, jossa on paljon asukkaita ja iäkkäitä. Paunu rupesi ajattelemaan, miten jo kaupassakäynti voi olla monelle ylivoimaista. Paunu kysyi ensin naapurilta avuntarvetta, ja laittoi sitten viestin talon seinään.

Vielä avunpyyntöjä ei ole tullut. Paunu julkaisi kuvan avuntarjouksesta Twitterissä ja hän on saanut useita tsemppiviestejä.

Helsingin Kalasatamassa asuva Oona Hagman on tarjoutunut auttamaan asuinalueellaan. Hän oli lukenut kaverin seinältä Facebook-postauksen, jossa kaveri tarjosi apua kaupassa ja apteekissa käymiseen.

Hagman haluaisi myös nainen etsii miestä play de inglesh Varsinais-Suomi auttaa. Hagman kertoi puhelimessa olevansa valmis auttamaan useammalla eri tavalla.