Sarita online

Toggle navigation r. Kirjaudu palvelulla. Uudista ilmoitus! Muokkaa ilmoitus! Poista ilmoitus! Täytä tiedot huolellisesti ja selkeästi. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää. Miten te jaatte vuorot ja onko Ei vastausta. Tässäpä kysymys niin miehille kuin naisille. Milloin löysitte itsestänne bi-seksuaalin? Oliko se bi treffit Pirkanmaa alkujaan selvää vai Mitä mieltä siitä ku vaimon pano ottaa nykyisin kaverinsa mukaan ja bi treffit Pirkanmaa tehtävä on ottaa suihin koko se aika ku toiset p Siis jumalauta mikä munakiima iski viimeyönä.

Missä pääsen anonyyminä treftit miesten bi treffit Pirkanmaa Tälle neitoselle olisi mukava antautua Nakkena aurinkoisilla kallioilla, seura olisi kivaa Haluaisin mukaan pariskunnankanssa olen vapaamielinen 55 17 kuuma turku vaikka heti Suomessa on g-ravintoloita, mutta bi-henkisille ja uteliaille ei ole vastaavaa kohtaamispaikkaa.

Lieneekö liian margina Luetuimmat keskustelut Päivä Viikko Kuukausi Oho! Maajussi Victoria julkaisi sensuellit kuvat Balin bi treffit Pirkanmaa - Bi treffit Pirkanmaa Victor-rakas? Täälläkin pääkaupunkiseudulta oleva femme bi-tyttönen Voisitte tulla juttelee ja laittaa yksityisviestiä :. Vastasin : Hiukan myöhässä mutta kuitenkin : Mut tavoittaa parhaiten tarael hotmail. Dtm:n L-word iltaan ja seuraa kaipaan minäkin.

Asun kymenlaaksossa ja elän vielä aviossa miehen kanssa - tosin muutos tulossa lähiaikoina. Saa kirjoitella sunmuru73 gmail. Äää olis niin kiva pitää taas joku pieni miitti jossain. Niinkuin nimimerkki kertoo niin "pihalla" ollaan. Olen pihalla seksuaalisuudestani en enää kovin kaapissa Pirkammaaolen treffi bi. Sellainen myöhäisherännyt. Olen pihalla myös bbi bi kuvioista tai siitä miten pitäisi nyt edetä jne. Haluaisin tavata samanhenkisiä ihmisiä ja ehkä sillä tavalla pääsis takaisin "sisälle".

Asustelen TRE alueella. Viestiä voi laittaa täällä tai suoraan mailiin: adurodiel gmail. Piroanmaa sarjassamme Tampereen seudun myöhäisherännäisiä luokkaa bi tai siis aina olen itseni bi:ksi tiennyt, mutta nyt vasta suon itselleni enemmän vapauksia sen suhteen, vaikkain kaapinovi on korkeintaan raollaan.

Hakutulokset

Taustalla somaa heteroelämää ja rippeet siitä mm. Seksuaalisesti rennon vinokas seura on vähissä. Siispä olisi loistavaa tutustua uusiin ihmisiin kivan yhdessätekemisen, kreisibailaamisen jopa älyllisen kanssakäymisen merkeissä. Mullekkin voi laittaa viestiä,onnistuu vissiin ihan täältä kauttakin. S-posti-osoitteen saa lisätä ja laitella viestiä Iwyann bi treffit Pirkanmaa. Ja asun hesassa, niin olisi kiva saada ihan helsingissä asuvia kavereiksi ; Ja kiva olisi ainakin kaveri saada, mutta aikas hellyydenkipeä kun olen, niin saa varautua haleihin sitten kun tunnen kunnolla jos haluaa tavata tai kaveerata mun kanssa~.

Ootko muuten sattumoisin laittanut bi treffit Pirkanmaa viestiä suomisen kautta? Täällä femme bi -nainen Helsingistä etsii kaltaistaan polyamoristiseen suhteeseen. Käy tutustumassa profiiliini suomillä nittamm. Kirjoittele niin jutellaan lisää :. Moi kaikille, mä oon 20v naine helsingist, ja olen juuri pari päivää bi treffit Pirkanmaa päättäny ottaa selvää olenko todella bi, vai mitä. Täällä kirjottelee 17 -vuotias bi treffit Pirkanmaa 18 tyttö espoosta!

Minua on aina kiinnostanut kokeilla naisen kanssa harrastaa seksiä ja niimpä ajattelin jos täältä sattuisi kiinnostuneita löytymään ,kun tosiaan mistään deittipalstoilta ei löydä kuin feikkikäyttäjiä! Tottakai minuun voi muutkin tulla tutustumaan,mutta mieluiten vain kaverimielessä sitten jos tuo toinen juttu ei kiinnosta!

Minuun voi ottaa yhteyttä vaikka KIK incaaaaa tai sähköpostilla incaaa live. Elikkä olen vuotias brunette bi-tyttö uudeltamaalta ja etsiskelen nyt aluksi ainakin vain e-mail kaveria jonka kanssa jutella ja tutustua. Tietysti jossain vaiheessa tapaaminenkin voisi olla mukavaa. Olisi kiva saada ystäviä jotka asuu uudellamaalla, mutta jos asuu vähän kauempanakin nii ei se haittaa. Heips, täällä vuotias tyttö pk-seudulta, joka kaipailisi uusia kavereita.

Mese tai Pirkanmaa osoitteen voi saada kysymällä. Tääl ois yks 20 vuotias nuori bi nainen Vihdistä, vailla samanhenkistä seuraa bi treffit Pirkanmaa Olen tyyliltäni hieman poikamainen, ymmärtäväinen treffkt rento kaveri. Jos kiinnostuit, saa ottaa yhteyttä :. Luonteeltani olen hieman ujo, poikamainen mutta mukava ihminen. Olen melko poikamainen, rento ja hyvä ystävä. Viestisi vaikutti sellaiselta, että olisi mukava tutustua bi treffit Pirkanmaa Jos kiinnostuit niin odotan innolla vastausta tai jos haluat niin skypeen saa lisätä : skype: kossugaara.

On kuollutta! Pitäiskö koittaa alottaa jonkinnäköstä keskustelua? Oon tämmönen bi treffit Pirkanmaa elämäniloinen ja hassu tyttö Pääkaupunkiseudulta. Kaipaan ympärilleni hauskoja, rentoja ja mukavia ihmisiä, joiden kanssa viettää aikaa ja ystävystyä. Te olitte kaikki tosi mukavan kuulosia, niin rreffit nyt ollenkaan osaa valita tteffit kelle laitan viestiä niin päätin sitten tehdä tämän näinpäin, että laittakkee te YV:tä jos kolahtaa.

Navigation menu

Heips, täällä ois tämmönen vuotias, kohta kyllä täysi-ikäinen lepakko Varsinais-Suomesta. En ole selvästi naisellinen, enkä miehekäs. Syötä syntymäpäiväsi tai siirry Suomipalvelun etusivulle. Aloita keskustelu Hae sivustolta Kirjaudu sisään. Ryhmät Lesbo Bi.

Vastaukset Vanhimmat Uusimmat Vanhimmat Suosituimmat. Halukas No Halukas myös. Kommentoi aloitusta Takaisin ylös. Luetuimmat keskustelut Päivä Viikko Kuukausi Oho!

Maajussi Victoria julkaisi sensuellit tteffit Balin lomalta - Missä Victor-rakas? Victoria ja Victor löysivät toisensa Maajussille morsian -suosikkiohjelmassa. Nyt Suomen pimeä syksy on vaihtunut Balin aurinkoon ja lämpöön Kats Venäjä kuitenkin loppupeleissä vastuussa, bi treffit Pirkanmaa Puolaan pudonneet ohjukset olisivat olleet Ukrainan ilmatorjuntaohjuksia.

Puola on kertonut, että ohjukset ovat joka tapauksessa venäläisvalmisteisia, ja niihinhän ei o Juoruakka kaupassa Juoruakka kaupassa. Juoruakka kaupassa, mitä pahinta, töissä siellä. Kauppias on puhutellut bi treffit Pirkanmaa akkaa.