Mikaela online

CV-profiiliin ei tarvitse kirjoittaa mit√§√§n tietoja, jotka k√§yv√§t ilmi ansioluettelon muista kohdista. Jos teet n√§in, toistat vain my√∂hemmin tulevia tietoja ja se saa profiilisi n√§ytt√§m√§√§n heikolta ‚ÄĒ aivan kuin sinulla ei olisi siihen mit√§√§n kirjoitettavaa. Pysy ennemmin taidoissasi kuin niiss√§, jotka ovat itsest√§√§n selvi√§ tai jotka k√§yv√§t muissa kohdissa jo ilmi.

Voit mainita joitakin elämänkokemuksia, cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa on vaikutusta työelämääsi, kuten esimerkiksi perhetilanne, mutta pidä nämä lyhyenä. Kukaan ei halua lukea henkilökohtaista elämäkertaasi. Tavoitteena onkin vain kertoa hiukan siitä, millainen olet. Vältä vitsejä cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa mielipiteitä. Vaikka näillä onkin paikkansa haastatteluissa ja ne voivat auttaa sinua voittamaan muut hakijat oikeassa tilanteessa, ne eivät ole ammattiprofiilia varten.

Toinen tärkeä asia on välttää negatiivisuutta.

Profiilin tulisi olla positiivinen ja luoda hyv√§ ensivaikutelma niin kuin vaikka ensitreffeill√§. √Ąl√§ my√∂sk√§√§n kerro yhteystietojasi tai muita henkil√∂kohtaisia tietoja. N√§m√§ laitetaan yleens√§ ansioluettelon yl√§laitaan. Kun tied√§t, mit√§ profiiliin kannattaa ja mit√§ j√§tt√§√§ laittamatta, kannattaa seuraavaksi ajatella sit√§, miten pitk√§ profiilin pit√§isi olla. T√§h√§n ei ole mit√§√§n selke√§√§ kaavaa, koska jokainen on yksil√∂ ja kukin haluaa cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa eri m√§√§r√§n asioita itsest√§√§n.

Pääsääntöisesti kannattaa tavoitella noin rivin pituista tekstiä. Tavallisella fonttikoolla tämä tarkoittaa noin sanaa, mielellään jopa vähän vähemmän. Toki mitä enemmän olet kerryttänyt kokemusta ja taitoja urasi aikana, sitä enemmän haluat sisällyttää tekstiä.

Valitse vain kohokohdat ja vältä liian tiedon kertomista, jotta et täytä lukijan päätä faktoilla itsestäsi.

Jos olet urasi alussa, sinulla ei välttämättä ole vielä paljon kerrottavaa itsestäsi. Jos näin on, keskity enemmin omaan luonteeseesi kuin kokemuksiisi, kuten taitoosi tulla toimeen ihmisten kanssa, esimerkin tai kahden kera. Tämänhetkinen käytäntö on, että profiilin tulisi olla CV:n ensimmäisellä sivulla lähellä yläosaa.

Useimmiten ansioluettelo alkaa nimellä, osoitteella ja yhteystiedoilla, kuten puhelinnumerolla ja sähköpostiosoitteella. Sen jälkeen tulee profiilitekstisi, ja sitten yhteenveto saavutuksista, koulutustiedoista, pätevyyksistä ja työhistoriasta. Eli henkilökohtainen profiili on paalupaikalla ansioluettelossa, ja siksi sen on tärkeää olla onnistunut. Vaikka profiili on tärkeää sijoittaa oikeaan paikkaan, pidä mielessäsi, ett monet lukijat ohittavat tämän osion ja palaavat siihen vasta luettuaan muut osiot.

√Ąl√§ silti kuitenkaan sijoita profiilia ansioluettelon loppuun. T√§ll√∂in se on vain lukijoille vaikea l√∂yt√§√§, ja CV:si vaikuttaa sekavalta tai huonosti j√§rjestellylt√§. H√§n kirjoittaa pelk√§st√§√§n ensimm√§isess√§ persoonassa. Koulun jalkapallojoukkueen kapteenina olen saanut vahvat johtajuustaidot. Etsin haastavaa harjoittelua verkkokauppa-alan yrityksess√§ laajentaakseni nykyist√§ osaamistani verkkomarkkinoinnissa. T√§ss√§ CV-profiilissa kirjoittaja selitt√§√§ selke√§sti omaamansa taidot ja sen, mist√§ h√§n on ne oppinut.

Hän kertoo myös selkeästi, mitä etsii ja miten hän kokee kehittyneensä. Pienestä asti olen cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa työskennellä ravintola-alalla. Intohimoni alkoi kasvaessani työskennellen vanhempieni ravintolassa. Minulla on vahvat sosiaaliset taidot ja rento suhtautuminen asiakkaisiin. Osaan kyllä olla toki tarvittaessa auktoriteetti. Työskenneltyäni monta vuotta esimiehenä eloisassa Utrechtin yöelämässä, haluan nyt ottaa seuraavan askeleen urallani. Tavoitteenani on työskennellä vastaavissa esimiestehtävissä korkean luokan ravintola-alan yrityksessä.

Tämän profiilin avaus on erittäin vahva. Se kertoo selkeästi, mitkä hakijan ominaisuudet ja vahvuudet ovat. Profiilin lukemisen jälkeen cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa on selkeää, millaista työtä hakija etsii.

Cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa ja kunnianhimoinen psykologian ja liiketalouden opiskelija, jolla on kokemusta henkil√∂st√∂hallinnosta. Erinomainen pit√§m√§√§n ammattimaisia esitelmi√§ ‚ÄĒ olen my√∂s hallituksen j√§senen√§ yliopiston liiketalouskerhossa. Etsin HR-assistentin ty√∂t√§, jossa tarvitaan vahvoja ihmissuhdetaitoja ja jossa on mahdollisuus olla vastuussa.

Mieluiten etsin työpaikkaa kansalaisjärjestöstä tai yrityksestä, jossa on eettiset arvot. Tämä henkilökohtainen profiili on ainutlaatuinen ja tarkka.

Hakija kertoo olevansa hyv√§ pit√§m√§√§n esitelmi√§ ja lis√§ksi cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa, mist√§ taito on karttunut. Hakija my√∂s kertoo tarkasti ty√∂paikasta ja yrityksest√§, jollaiseen haluaisi t√∂ihin. T√§ll√§ hetkell√§ ty√∂skentelen Kwik Fit Plus ‚ÄĒyrityksess√§ roolissa Alempi tallip√§√§llikk√∂.

Minut ylennettiin tähän rooliin työskenneltyäni mekaanikkona 3 vuotta, kiitos erinomaisten asiakassuhdetaitojeni. Viime vuoden jälkeen valmistuin ja etsin nyt uutta mahdollisuutta, jossa voit kehittää ammattitaitojani. Haluaisin mieluiten töihin automyyntiin, jossa voin hyödyntää sekä teknisiä taitojani että sosiaalisia että kaupallisia cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa asiakastyössä ja myynnissä.

Tässä profiilissa kerrotaan hyvin, miksi ja millaista työpaikkaa hakija etsii. Tieto siitä, että hakija on saanut ylennyksen, kertoo siitä, että hän on hyvä työntekijä nykyisellä työnantajallaan.

Valkoisistakin valheista tulee jossain cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa jäämään kiinni -- viimeistään silloin jos pääset haastatteluun. Lue profiilitekstisi ääneen.

Kuulostaako tekstisi siltä, että tässä on pätevä henkilö kyseiseen työhön? Palkkaisitko sinä hänet? Muista, että tämä on ensivaikutelmasi.

Cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa lukeva henkilö ei tiedä sinusta mitään etukäteen, ja tämä on ensimmäinen tiedonmurunen, jonka hän sinusta saa. Haluaisiko hän cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa hakemuksen lukemista profiilisi jälkeen? Käytä teksti kielentarkistimen läpi, jotta mahdolliset kirjoitusvirheet tulevat korjatuiksi, mutta mahdollisuuksien mukaan pyydä oikolukijaa lukemaan tekstisi.

Administrator CV profile

Ihminen pystyy korjaamaan paitsi kielioppivirheet myös sanomaan mielipiteensä tekstin sisällöstä -- siihen ei tietokoneen kielentarkistin pysty! CV-profiili ei ole pakollinen osa ansioluetteloa, joten sen voi jättää myös pois. Se on kuitenkin se osa CV:tä, jossa voit olla persoonallinen ja myyvä ja tehdä hyvän ensivaikutelman, joten sen poisjättäminen ei välttämättä kannata.

Vaikka onnistunut CV-profiili on lyhyt, voi sen laatiminen viedä jonkun verran aikaa. Se on kuitenkin hyvin käytettyä aikaa, sillä CV-profiili voi olla juuri se viimeinen silaus, joka tuo työpaikan sinulle. Syventävät artikkelit englanniksi harrastukset it-taidot kielitaito koulutus kuva profiili suosittelijat visuaalinen.

Pääartikkeli työhaastattelu. Syventävät artikkelit kerro itsestäsi kysymykset palkkatoive ryhmahaastattelu. Pääartikkeli työhakemus. Syventävät cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa aloitus erottuva kesätyöhakemus lopetus saatekirje sähköpostilla vapaamuotoinen. Pääartikkeli työnhaku. Syventävät artikkelit kesätyö työelämätaidot. Kerro kuka olet ja paljonko sinulla on kokemusta alalta. Mieti mikä erottaa sinut muista ihmisistä jotka hakevat samaa työpaikkaa ja tuo se cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa esille.

Aloituksen jälkeen sinun tulisi myydä parhaimmat taitosi ja tukea ne todisteilla. Tämä kohta kannattaa kohdentaa jokaisen haettavan työpaikan kohdalla erikseen. Kohdentaminen työpaikkakohtaisesti vaatii enemmän aikaa, cv profiiliteksti esimerkki Pirkanmaa näin parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi päästä haastatteluun.

Jos olet esimerkiksi myyntipäällikkö ja olet kehittänyt merkittävän mainoskampanjan, älä pelkästään kerro kuinka hyvä olit, mutta todista se kampanjan tuloksilla.