Nita online

Kanta-Hämeen viime vuoden suurituloisin löytyy Riihimäeltä, hän on betoniyrittäjä Osmo Kurjenmäki. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hämeen Sanomat naosia toiseen palveluun. Kurjenmäen tulot eivät näy verottajan julkisella listalla, sillä hän oli pyytänyt verottajalta, ettei tietoja luovutettaisi medialle. Mittavat pääomatulot ovat peräisin yrityskaupasta, jolla Kurjenmäki myi omistamansa Betoni Centerin saksalaiselle Schwenk-konsernille. Maakunnan edunvalvontaa on vahvistettava yhteisen edunvalvontastrategian ja sen naisia lähellä Kanta-Häme myötä.

Porras – Hämeen kaunein kylä

Kanta-Hämeen PerusNaiset kannustavat kaikkia maakunnan päättäjiä ajamaan vahvan ja itsenäisen maakunnan etua. Kanta-Hämeestä yhden navan maakunta Kan ta-Hämeen tulevaisuuden rakentamisessa on perinteisesti toteutettu johtamistyyliä, jota voisi kutsua omaan napaan tuijottamisen strategiaksi.

Maakunnan yhteinen napa keskiössä. Naisia lähellä Kanta-Häme PerusNaiset Ry. Piditkö lukemastasi? Viikon viimeinen sytostaattihoito naisia lähellä Kanta-Häme juuri alkamassa. Hoitaja kyselee päivän kuulumisia samalla, kun hän asettelee tippakanyylia potilaan käteen. Saan sytostaattihoitoja aina viisi päivää peräkkäin kolmen viikon välein, hän kertoo. Kaksi vuotta kestäneiden sytostaattihoitojen aikana Riihimäen päiväsairaala on tullut Mikolle tutuksi.

Hän sanoo päiväsairaalan olevan paikka, mihin on ollut aina helppo ja mukava tulla. Erityisen mielekkäänä hän kokee sen, että päiväsairaalassa on vain muutama hoitaja, joista on tullut jo tuttuja useiden käyntien aikana.

Harrastustoiminta

Huumori on se, mitä tämän kaiken keskellä tarvitaan, Mikko summaa. Samaa mieltä on naisia lähellä Kanta-Häme Minna, joka käy kerran kuussa päiväsairaalassa saamassa hoitoa MS-tautiinsa. Kuusi vuotta sitten Kanta-Hämeen keskussairaalan Riihimäen yksikön sisätautiosasto lakkautettiin ja sen tiloissa käynnistyi paikkainen erikoisalaton päiväsairaala.

Naapureihin johtavi Kolmessa tasossa oleva talo, kahdella wc:llä toisessa suihku ja saunalla, paljon remontteja tehty kylpyhuone, sauna, keittiö ja katto mm. Hyvät kulkuyhteydet ja koulu sekä päiväkoti naisia lähellä Kanta-Häme. Mukavan kokoinen neliön tontti. Keittössä puuhella sähköhellan lisäksi, olohuoneessa takka, yläkerrassa paikka takalle tms.

Samoin kellarissa. Kellarissa kodinhoitohuone, sauna, sekä reilusti kylmää tilaa jossa voi harrastella. Keittössä pu Hattulan Koskenkylässä kiva 20 neliön mökki. Tontti hyvä sijainti Hämeenlinnan kupeessa 16km. Oma kaivo ja takka kamiina. Jääkaappi naisia lähellä Kanta-Häme. Rakennuslupaa 29 neliömetriä. Poikkeusluvalla vaikka oma talo tontille.

Vähintään 4 mh, vähintään m², iso tontti, ei naapureita ihan lähellä. Asun tällä hetkellä kerrostalossa eikä se huskyjen kanssa oikein ole ideaali. Halutaan vuokrata vanhempi omakotitalo jossa olisi ulkosauna ja sisällä takka ja puuhella Huoneita saisi olla 3h ja keittiö. Lemmikit saisi olla 1 kissa sallittu.

Myydään hyväkuntoinen yksiö Riihimäeltä. Asunnossa on tilava keittiö, paljon säilytystilaa ja jopa vaatehuone. Sijainti on rauhallinen ja luonnonkaunis. Rauhallinen taloyhtiö, hyvä sijainti jonka lähellä mm. Ei isoja remontteja tiedossa lähivuosina. Ei isoja remontteja tiedo Ostan yksitasoisen, saunallisen 3h rivitalohuoneiston läheltä Hämeenlinnan keskustaa, mieluiten länsipuolelta.

Valoisa ja siistikuntoinen koti. Tilavat makuuhuoneet sekä naisia lähellä Kanta-Häme olohuone ja ruokailutila. Hyvät säilytystilat erillisessä vaatehuoneessa sekä naisia lähellä Kanta-Häme tilavissa kaapeissa. Huoneistossa oma ulkovarasto naisia lähellä Kanta-Häme suurehko takapiha marjapensaineen.

Yhtiössä tehty vuosien varrella rakennuksien kunnon kannalta tärkeitä remontteja mm. Viihtyisä rivitalokoti Lammin keskustan palveluiden läheisyydestä.

Huoneistossa oma ulkovarasto sekä suurehko takapiha Etsinnässä olisi lämmintä säilytys, harraste, varastointitilaa,omakotitalot, mökit, mummonmökit, hallit, tallit, kaikki huomioidaan.

Kirjaudu sisään. Jos käytät palveluamme ensimmäisen kerran, rekisteröidy tästä. Kirjoita sähköposti-kohtaan oma sähköpostiosoitteesi ja keksi salasana. Tarkennuksia tehtiin etätyösuositukseen siltä osin, että etätyötä suositellaan vajaan rokotussuojan ja rokottamattomien osalta soveltuvilla aloilla. Korona-aikana käyttöönotettuja etätyön naisia lähellä Kanta-Häme ei tietysti kannata hukata, maakuntaryhmän puheenjohtaja, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Sally Leskinen.