Impi online

En mä jaksa ykspuolista keskustelua Onko tämä joku nykyajan trendi muijilta? Omalla kohdallani pancake toimi hyvin sen jälkeen, kun lisäsin sinne itsestäni kertovan profiilitekstin ja muutaman hyvälaatuisen kuvan.

Sain monia viestejä ja muutamien kanssa keskustelimme pidempään. Sain aika paljon viestejä ja vastasin lopulta vain pannukakku deitti Akaa, jotka olivat nähneet vaivaa viestin kirjoittamisen eteen tai joilta löytyi hyvä, kyseistä henkilöä kuvaava profiiliteksti. Juuri näin. No pain, no gain pätee tässäkin asiassa. Aloittaja täällä edelleen. Yhä vaan menen sinkkuna. Haluaisko joku pannukakku deitti Akaa tutustua sähkiksen kautta?

Nää deitti palstat ei ole minua varten. En tykkää, että kirjotellaan samaan aikaan monien kanssa, eikä osata keskittyä yhtee kerrallaan. En tykkää en. Ehdin olla parisen päivää linjoilla. Osa kuvitteli hieman liikoja itsestään. Ceitti tosin ilmossa kertonu olevani yh avioliiton kariutumisen pannukakku deitti Akaa. Mutta kerroin asiasta kun juttelut eteni.

Ja löysin kumppanin joka ei näe minua 'epätoivoisena yh:na' vaan naisena joka on kaunis kaikin puolin. Kemiat kohtasivat hyvin. Oliko sulla paljon vaatimuksia, annoitko rehellisen ja asiallisen kuvan itsestäsi.

Mä itse en ainakaan halua olla yhteydessä jos heti sanotaan meille vai teille. Kyllä tapaaminen pitää tapahtua jossain kahvilassa ym. Eikä myöskään tyrkky. Ihmettelen jos pannukakku deitti Akaa asiallinen profiili pannukakku deitti Akaa ei oteta yhteyttä. En tiedä mikä kirous minulla on tuon sivuston suhteen mutta mulla pannuoakku ollut profiili siellä aktiivisena varmaan yli 3 vuotta pannukakku deitti Akaa sinä aikana pannukakku deitti Akaa ole kertaakaan päässyt treffeille.

Tämä ei sinällään ole pannukakku deitti Akaa tavismiehelle mitenkään erikoista mutta tinderistä olen päässyt samassa ajassa treffeille 55 kertaa. Sinäänsä luotettava palvelu jos joutuu 55 kertaa deittailemaan. Mä paskannan tindereiden päälle rahastusta ja rumia kuvia! Siis mikä tää Treffit. Pannukakku deitti Akaa kun yrität laittaa viestin niin tulee ilmoitus että liity ensin Treffit Plus jäseneksi.

Ikinä en latia laittaisi Sään, koska se on ollut jo 15 vuotta synkimmistä saiteista. Mielummin muutamat eurot lisää ja joku parempi mesta. Jep ei centtikään treffiplussaan ei kannata kun ei hyödytä yhtään. Paska sivusto koko suoli Täynnä keski-ikäisiä libidonsa menetteneitä tanttoja. Ei kukaan halua mitään tai ketään.

Koko ddeitti suoraan syvältä perseestä. Täysin paska deitti ,mitkään salasanat eivät aukaise vaikka ne olisi kust kirjoitettu esim. Sikamainen deitti niin että älkää ihmeessä käyttäkö! Ei kovin hyvin mene. Kirjauduin kyseiseen palveluun ja nyt vuorokausi etten ole päässyt kirjautumaan palveluun ollenkaan.

Kusetussivusto kuten kaikki muutkin, ei löydy seuraa edes naiselle. Naisena saan joko mitäänsanomattomia "moi" viestejä, vonkausviestejä tai sitten ei ole mitään yhteistä.

Ei siis pannukakku deitti Akaa mitään. Antamatta itse mitään. Pervopervoja ja pelkkää seksiä etsiviä jonkun verran. Joku yritti myydä minulle autoaan, se oli lievimmästä päästä. Juuri kukaan ei lue profiilia, eli tuntuu aika turhalta siihen panostaa. Ghostaamista, valehtelua tapahtuu myös. Ei välttämättä ole tapoja ollenkaan. Deittii viestejä tulee myös, siksi harkitsen Pannariltakin poistumista. Vanhat papparaiset myös kokeilevat käykö flaksi ja ikäeroa tyyliin yli 20 vuotta.

Uskoisin että naisia on siksi hyvin vähän deittisaiteilla, koska ihan perverssejä viestejä tulee toisinaan ja se on kuvottavaa. Harva nainen haluaa jotain random tyyppejä tai alkaa täyttelemään toisen mahdottomia vaatimuksia tai leikkimään jonkun tuntemattoman miehen fantasioitten mukaan. En tiedä missä pannukkku ihmiset piileksivät. No kyllä se ihan on vika profiilissa tai kuvissa, jos viestiä ei tule.

Vanhanajan taivaallisen makuisen pannukakun salaisuus:

Itselle tulee jatkuvasti yhteydenottoja. Mutta olenkin panostanut profiilini mitä pannukakou ei voi sanoa kaikista. Tyytyväinen Nainen. pannukkaku sitten profiilisi on sellainen että olet pannukakku deitti Akaa nakki'"? Kuullostaa tutulta. Ja maksullinen e-kontakti on yhtä paska. Ovat itse pannukakku deitti Akaa että vasta 3 vuoden kirjautumisen jälkeen profiili poistuu. Täyttä kusetusta. Aivan paska saitti.

Naiset samat, ja kun laitat viestin niin vastausta ei kuulu. Täällä jos missä on feikkiprofiileja. Ja jos näin niin AB viittaa Ruotsiin. Miehille on huomattavasti tiukemmat kriteerit profiilikuvan suhteen. Naisilla kelpaa selin sadan metrin päästä pimeessä otettu kuva, miehillä ei mikään. Ja nyt ei pääse edes kirjautumaan tilille, kun ilmoittaa, että huono portti. Varmaan joku mainos, joka myy jotain uutta juttua.

Pannarin ylläpidolta tuli seuraavanlainen viesti kun asiaa kyselin; "Palvelussa on tällä hetkellä tilapäinen vika jota korjaamme parhaillaan. Jos haluat päästä palveluun, voit käyttää HappyPancake sovellusta joka löytyy Apple sekä Playstoresta". Muuttunut ainakin siten jossain vaiheessa että rekisteröityminen sähköpostiosoitteella ei ole tällä hetkellä mahdollista. Ainoastaan puhelinnumerolla ja facebook tunnuksell.

Detti on vahvuutesi? Jos sinulla olisi 10 sekuntia aikaa ottaa mukaasi 3 asiaa, mitä ne olisivat?

Viisukuppila

Rakkaan kaulakorun jonka olen saanut pabnukakku. Tekisi mieli sanoa, että Stoneni! Teen taas luovan jaon, pannukakku deitti Akaa haasteen saa napata tästä jos haluaa! Jaa että pannukakku deitti Akaa pieni sepostus - ihme jos jaksoit lukea tänne asti! Teki hyvää pysähtyä ajattelemaan! Niin ja huomata miten paljon on kaikkea ihanaa ja iloa tuovaa elämässä! Ihanaa keskistä viikkoa! Cake Popseja on tullut tehtyä muutamaan otteeseen, koska ne vaan ovat niin hyviä!!

Morsiusjuhla popseihin käytin:.