Rosa online

Kawa oli vähän kovaonninen: Puörää toisti itseään. Nesteet oli kadonneet koneesta johonkin eikä tuota taaskaan huomannut ennen kuin oli liian myöhäistä.

Syytä etsiessä kannesta löytyi reikä jossa oli ennen ollut ilmausruuvi. Johan tuolla männällä joku Itse en tuota ruuvia ollut aukonut, mutta en kyllä tullut myöskään tarkastaneeksi että olisi kunnolla kiinni. Sikäli kyllä taas onni onnettomuudessa, että jälleen pytty selvisi vaurioitta. Hoonaus, vanhalla männällä kasaan ja uutta tilaukseen. On ne sitkeitä pjörää nicasilit Samalla pari etsii kolmatta pyörää Akaa kone oli taas auki, niin yhdistelin parista läppärungosta parhaat läpät käyttöön.

The Paris Review - A Mug Shot of Axl Rose at Eighteen, Guns N' Roses

Kovin tuntuu äkkiä tulevan noihin ohuisiin hiilariläppiin rotansyömää. Nyt kun on vähän rospuuttoa, niin reilumpi osakasa lähti tilaukseen ja kalusto menee jossain määrin purkuun.

Useampaan mopoon täytyy laitella linkkuihin ja haarukoihin uusia laakereita ja samoin pyöränlaakereissa on havaittavissa klappeja. Vaikkei tunteja tulisi hirmuisesti, niin tuntuu vaan tuo hiekka ja kura kovasti kaiken syövän. Laitoin justiinsa yhden ison Kotaritarran tilaukseen.

Kaksikymppiä maksan koko pyörän tarroista pari etsii kolmatta pyörää Akaa mielelläni. Re: Beta RR Lainaa Viesti Kirjoittaja Pari etsii kolmatta pyörää Akaa M » Ti Joulu 01, pm Ostin kanssa viime viikolla tarrasarjan kisaenskaan rospuuttokauden puuhastetavaksi, kun Sixdayssissa on nyt koko-oranssit tarvikemuovit pelkillä numeropohjilla.

Alkaa olla kisa"ura" siinä vaiheessa, että voi alkaa keskittyä tarratuuninkiin. Eihän se olisi harrastus, jos siinä olisi jotain järkeä. Sen verran noista pakutarroista on nyt kokemusta, että polvien kohdalta kuluu äkkiä. Kai voisi koittaa jos vaikka jonkun lakan vetäisi päälle. Tosin eipä tuo nyt itseä niin häiritse. Sen verta nytkähtänyt harrastetouhut eteenpäin, että paikallinen moottorikerho hoidellut lupia ja viime sunnuntai meni pikkuporukalla kävellessä metsässä ympäriinsä ja enskalenkin reititystä arpoen.

Aika hienoa mestaa on mihin reittiä tehdä, mutta onhan tuossa aika työmaa. Nyt on päivätkin kovin lyhyitä, niin ei oikein viikolla otsalampun kanssa ihmeitä tehdä. Vähän pari etsii kolmatta pyörää Akaa myös hoikka tämä 2-pyöräisten harrasteporukka, mutta eiköhän tänne virallista reittiä vielä saada auki.

Ainakin sitten jos ei reitti miellytä, niin syyllinen on nopea löytää. Viikonloppuna peltoradalla alkoi kellari ääntää ja sivukopan kun avasi, niin vauhtis poltti sormia.

Mistä kolmas pyörä kimppaan?

Ei muuta kun kone pois ja auki: Laakeri leikannut ja ottanut vähän lämpöä. Tehdään nyt sitten alakertakin uusiksi ja laitetaan hyllyssä odotellut uusi mäntä.

Jospa sillä sitten taas hetken aikaa ajelisi. Kawa kasaantui jälleen ja ehti vielä peltoradoille ajelemaan ennen lumien sulamista.

Nyt ainakin käy siistin kuuloisesti eikä täristele. Tosin perästäpäin kuulin entiseltä kisamekaanikolta, että Wössnerin mäntä kawassa peittäisi hieman jotain aukkoa ja pitäisi hieman viilata ennen asennusta. Tuota en kyllä tullut tutkineeksi, mutta toisaalta tällaisessa ajossa muutama viimeinen hevonen ei ole välttämättä se oleellisin asia.

Koneen osat tuli Kawaan ihan ripeästi, mutta samalla pari etsii kolmatta pyörää Akaa vaihtaa swingin laakerit kun noissa oli vähän sanomista. Noita sitten venailtiinkin reilu kuukausi. Ei wtsii pahasti häirinnyt kun väliin ehti yksi parin viikon koronakaranteeni ja muutenkin oli muutakin ohjelmaa. Kawassa oli myös takana Lust Racingin madaltavat koiranluut kiinni, niin etsin purkuosina vakiot ja nakkasin ne paikoilleen.

Nyt on pyörä ainakin vakiokuosissa, niin on hyvä lähtökohta aloittaa kesäajot. Tällä hetkellä joka pyörän iskarit on irti ja pestynä odottelemassa huoltoon menoa. Pikkumopoista ei tiedä yhtään milloin nuo on avattu ja Betankin pumpulla nyt ajettu joku Mihinkään shimmityksiin ei nyt puututa. Päätin että Betankin alusta saa olla nyt tuollaisenaan.

Tuossa on taustalla vähän sellainen kuvio kun hieman taisin sopia crossista kaupat. Eli otetaan rajumpaan pomputteluun lisäkalustoa eikä koiteta samalla kaikkea. En tiedä onko järkeä, mutta nopealla koeajolla istui aika kivasti tuollainen Suitsa käteen: Sikäli tuosta yllätyin, pari etsii kolmatta pyörää Akaa vaikka ikää on, niin tykkäsin ajettavuudesta.

Myös kone estii vallan letkeä, ei koita repiä käsiä irti, ei ole herkkä stumppaamaan eikä muutenkaan protestoi omaa short-shift ajotapaa. Toimi hyvin kun polkaisi kolmosen sisään ja pyörää mennä. Ei mikään terävin kisakone varmastikaan ole, mutta en moista oikein haluakaan. Pääsiäispyhinä kävin paikallisella crossiradalla vähän touhuamassa traktorin kanssa.

Ensin lingon kanssa lumia pois ja sitten joustopiikkiäkeellä lopun raapimista hieman sekaisin. Eli pari etsii kolmatta pyörää Akaa rakennellut omaa ajaottojärjestelmää. Pohjana on Impinj R lukija ja sen perässä Akaaa antennia, tosin neljääkin voi käyttää. Näillä siis pystyy lukemaan niitä passiivisia Smartrac dog bone -tarrapondereita. Myös kirjoittelu onnistuu, joskaan käsikapulaan en ole toistaiseksi investoinut, eli pitää joko kirjoittaa tarrat irrallaan pöytäantennin kanssa tai työntää mopo isojen antennien väliin ja kirjoittaa sitä kautta katteissa jo oleviin tarroihin.

Tai toki voi myös käyttää vain vanhaa pöyrää. Saan ihan Ecxel taulukon kautta naulattua kuskille minkä tahansa tunnisteen, joten välttämättä ei vanhaa tarvitse kirjoittaa uusiksi lainkaan kumpahan tietää millä koodilla kukakin ajaa. Ideana oli käyttää systeemiä pienemmissä hupitapahtumissa ainakin näin alussa ennenkuin saa kokemusta luotettavuudesta ja käytöstä tarkemmin.

Kunhan rata sulaa, niin täytyy systeemi viritellä radalle ja ottaa testiporukka ajamaan. Toimisto-olosuhteissa ensimmäinen kisa on jo simuloitu pahveihin liimattuja tarroja antennin edessä heiluttelemalla ja noin ainakin homma tuntuu toimivan. Antennit myös lukevat tarrat suht kaukaa, joten homman pitäisi kyllä toimia. Vanajaveteen tuleva pieni vesimäärä johtuu pitkittyneestä kuivasta tilanteesta.

Valkeakosken voimalaitos on viime vuoden kuivan kesän vuoksi joutunut rajoittamaan juoksutuksia ja juoksutusrajoitukset jatkuvat näillä näkymin vielä pitkään. Ilman rajoituksia Valkeakosken voimalaitoksesta virtaisi Vanajaveteen yli kaksi kertaa nykyistä enemmän. Viime viikonlopun sateet eivät riittäneet korjaamaan tilannetta, vaan vastaavia sateita tarvitaan lisää, toteaa johtava vesitalousasiatuntija Diar Isid.

Tampereen kasvulle ei näy loppua. Aluekehittämisen konsulttitoimiston MDI:n torstaina julkistettavan pari etsii kolmatta pyörää Akaa mukaan Pirkanmaan väkiluku kasvaa vuoteen mennessä 20 asukkaalla ja valtaosa kasvusta tulee Tampereen seutukunnalle. Kaikkein nopeimmin kasvaa MDI:n ennusteen mukaan Tampereen sisempi työssäkäyntialue, johon kuuluvat Tampereen seutukunta ilman Pälkänettä ja Akaa.

Tämän alueen pari etsii kolmatta pyörää Akaa ennustetaan kasvavan 6 asukkaalla. Jotta ennuste toteutuu, mikä on toivottavaa, muun muassa Akaassa on tehtävä lujasti töitä. Kaupungin imago on kärsinyt pyöräää muun muassa koulujen sisäilmaongelmista sekä asian vähintään persoonallisesta käsittelystä eteenkin Viialan taajamassa.

Aphrodite or Amphitrite?

Viialassa asuvat ovat menettäneet uskon kaupungin päätöksentekoon ja tämä palautetaan vain uusi koulu tekemällä. Tätä nyt valmistellaan ja toivottavasti asia myös kesäkuun valtuustossa päätetään. Kaupungin imagoon vaikutetaan parhaiten valtuuston selkeillä yhtenäisyyttä huokuvilla päätöksillä, ei puhetulvalla eikä äänestelleen, saati muutosesityksiä tekemällä.

Valtuuston pitää esimerkillään näyttää, että se johtaa vain ja ainoastaan Akaata. Yritys miellyttää kaikkia on halpahintaista politiikkaa tilanteessa, jossa kaupungin talous on veitsenterällä. Jukka Turusen siirtyminen pankkimaailmasta Akaan palvelukseen vahvistaa entisestään hyvässä vireessä olevaa kaupungin elinkeinotointa.

Kaupunginjohtaja Antti Peltola, elinkeinopäällikkö Jari Jokinen ja yrityskoordinaattori Jukka Turunen muodostavat nyt iskujoukon, jolta on lupa odottaa tuloksia. Akaa tarvitsee lisää yrityksiä, mutta pari etsii kolmatta pyörää Akaa täällä jo toimivien yritysten palvelujen on pelattava. Vain yritykset työllistävät ja turvaavat Akaan kasvun. Nyt kaupungista käydään hyvien liikenneyhteyksien takia paljon töissä muualla, mutta tänne sijoittuvat ja täällä jo olevat yritykset mahdollistavat myös toisenlaisen suunnan.

Akaassakin voidaan käydä töissä. Ja on aivan varma, että Akaassa töissä käyvä miettii, olisiko kaupungista myös kotipaikkakunnaksi. Tähän vaikutetaan julkisilla peruspalveluilla ja kaupungin ulkonäöllä. Meillä ei ole kerta kaikkiaan varaa jättää hoitamatta yhtään puistoa. Luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden on pari etsii kolmatta pyörää Akaa otettava valtuuston hyväksymä strategia tosissaan. Strategiaan on sitouduttava. Se on otettava keskeiseksi työkaluksi päätöksiä valmisteltaessa ja ennen kaikkea päätöksiä tehtäessä.

Tamperelaisen kaksion pari etsii kolmatta pyörää Akaa pöydän ääressä tehdään ratkaisuja Akaan tulevaisuudesta. Meidän on pidettävä huoli siitä, että olemme Tampereen imussa mukana kertomassa omista vahvuuksistamme.